Főoldal / Programok / Részletek - Határtalan Fény Buddha Nap

Határtalan Fény Buddha Nap

Program részletes leírása

 

 

Kedves Barátok,


A halál közeledtével a legtöbb vallás reményeket táplál vagy félelmet érez. A tibeti buddhizmus tanításaiban viszont pontos leírást kapunk arról, hogyan kezeljük a helyzetet, akár másokról, akár magunkról legyen szó. Mivel azonban a halál elérkezésének idejét nem lehet pontosan kiszámítani, szükséges, hogy már most foglalkozzunk vele.Számtalan tanács és erőteljes módszer létezik, melyek gyakorlása áttörő eredményeket hozhat.

Láma Ole A félelem nélküli halál c. könyve oly gazdagon és oly sok különböző megközelítésből öleli fel a témát, mint talán még egyetlen eddig elkészített könyv sem.Érdemes időről időre elolvasni.

 

A központban tartott Határtalan Fény-napot teljes mértékben szeretnénk ennek a témának szentelni.Közös meditációval kezdünk (Gyémánt Tudat-meditáció és Meditáció a Határtalan Fény buddháján) megerősítve tudatunkban azt az erőteret, mely megtámogatja azon képességünket, hogy a módszereket érdemben tudjuk alkalmazni.Utána egy előadás keretében felelevenítjük a halál folyamatát és azt, melyik fázisában mit tudunk tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el akár magunk vagy mások számára.Mivel rengeteg különböző tanács létezik, kérdéseket tehetünk fel azt illetően, mikor melyiket érdemes alkalmazni.Végül a program utolsó részében közösen megcsináljuk a povagyakorlatot. Erre csak azok jöhetnek, akik már részt vettek Láma Ole povakurzusán.Az utolsó programot kivéve a nap nyitott minden érdeklődő számára, akár újak is jöhetnek!

Légy ott, mert előbb vagy utóbb szükséged lesz rá!


Program:

09.30    Vezetett Gyémánt-tudat meditáció

11.30    Vezetett meditáció a Határtalan Fény buddháján

12.30    Ebédszünet

14.00    Tanítás: „Félelem nélküli halál”

16.30    Közös phova gyakorlás (ez a gyakorlat kizárólag azok számára nyitott, akik megkapták az átadást Láma Olétól)

Házigazda-tanító: Czeiner Gabriella

Esemény 

Mikor:
2019.03.02 09.30 h
Hol:
Budapest, Országos Meditációs Központ - Budapest
Esemény:
Phova gyakorlás
Tanító:
Czeiner Gabriella

Helyszín

Elérhetőség:
Budapest, Országos Meditációs Központ   -   Weboldal
Utca:
Rózsák tere 4-5.
Irányítószám:
1074
Város:
Budapest
Ország:
Ország: hu
E-mailNyomtatás