EGYHÁZI 1 %

Támogasd az élő buddhizmust! Technikai számunk: 0042

A Gyémánt Út Buddhista Közösség a tibeti buddhizmus Karma Kagyü vonalát képviseli. A nyugati világban több mint 700, világi meditációs központot működtetünk. A közösségnek Magyarországon 25 centruma van, melyekben különböző rendszerességgel tartunk ingyenes, nyilvános meditációkat, tanításokat. A legnagyobb köztük a budapesti, ahol minden nap este 6 és 9 óra között fogadjuk az érdeklődőket. Nyaranta a becskei elvonulási központunkban nemzetközi meditációs kurzusokat tartunk. A központok barátságon és idealizmuson alapuló önkéntes munkával működnek, hierarchikus rendszer nélkül. Közös célunk, hogy Buddha tanításait elérhetővé tegyük mindenki számára, az arra nyitott emberek pedig minél könnyebben megtaláljanak bennünket. Tevékenységünkben nagyon sokat segítenek az 1 %-ok!

Tovább a Gyémánt Út Közösség honlapjára Így ajánld fel adód 1+1%-át

ALAPÍTVÁNYI 1%

Támogasd a tibeti kultúra közvetítését!

Adószámunk: 18058462-1-42

Az 1994 óta működő Tibet-Európa Alapítvány támogatásával részese lehetsz a tibeti buddhista értékek megőrzésének és közvetítésének az európai társadalom számára. Civil szervezetünk aktivitásával hozzájárul az egyetemes kultúra fennmaradásához, így az emberi műveltség sokszínűségének megtartásához. Az alapítvány célját sokrétű tevékenységgel érjük el. Az elmúlt évek során az ország számos városában rendeztünk ingyenes ismeretterjesztő előadásokat és kiállításokat, multimédiás kiadványokat jelentettünk meg, valamint tanulmányi ösztöndíj támogatást nyújtottunk.

Így ajánld fel az SZJA 1+1%-od

Határidő: 2019. május 20.

FONTOS! Eddig a napig minden adózó leadhatja a nyilatkozatát, akármilyen formában vagy határidővel készítette is el az adóbevallását.

Amennyiben magánszemélyként rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatod be:

  • - az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • - az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Ha egyénileg küldöd be, akkor a 18EGYSZA jelű nyomtatványt tudod postán, személyesen az ügyfélszolgálaton vagy elektronikusan, az ÁNyK nyomtatványkitöltő program segítségével beadni. Töltsd le a nyomtatványt! Ezt a PDF-et kinyomtatva, kézzel tudod kitölteni. Online is kitöltheted az alábbi linken, de ebben az esetben is postán vagy személyesen tudod majd beadni: https://webnyk.nav.gov.hu

Ne feledd:
Egyházunk technikai száma: 0042
Alapítványunk adószáma: 18058462-1-42

Töltsd ki a nyilatkozatot! Ezt a PDF-et kinyomtatva, kézzel tudod kitölteni. Töltsd ki online! Amennyiben van Ügyfélkapu regisztrációd.