Támogatás
EGYHÁZI 1%

Támogasd az élő buddhizmust!

Technikai számunk: 0042

A Gyémánt Út Buddhista Közösség a tibeti buddhizmus Karma Kagyü vonalát képviseli. A nyugati világban több mint 700, világi meditációs központot működtetünk. A közösségnek Magyarországon 25 centruma van, melyekben különböző rendszerességgel tartunk ingyenes, nyilvános meditációkat, tanításokat. A legnagyobb köztük a budapesti, ahol minden nap este 6 és 9 óra között fogadjuk az érdeklődőket. Nyaranta a becskei elvonulási központunkban nemzetközi meditációs kurzusokat tartunk. A központok barátságon és idealizmuson alapuló önkéntes munkával működnek, hierarchikus rendszer nélkül. Közös célunk, hogy Buddha tanításait elérhetővé tegyük mindenki számára, az arra nyitott emberek pedig minél könnyebben megtaláljanak bennünket. Tevékenységünkben nagyon sokat segítenek az 1 %-ok!

 
ALAPÍTVÁNYI 1%

 

Támogasd a tibeti kultúra közvetítését!

Adószámunk: 18058462-1-42

Az 1994 óta működő Tibet-Európa Alapítvány támogatásával részese lehetsz a tibeti buddhista értékek megőrzésének és közvetítésének az európai társadalom számára. Civil szervezetünk aktivitásával hozzájárul az egyetemes kultúra fennmaradásához, így az emberi műveltség sokszínűségének megtartásához. Az alapítvány célját sokrétű tevékenységgel érjük el. Az elmúlt évek során az ország számos városában rendeztünk ingyenes ismeretterjesztő előadásokat és kiállításokat, multimédiás kiadványokat jelentettünk meg, valamint tanulmányi ösztöndíj támogatást nyújtottunk.

 
Így ajánld fel az SZJA 1+1%-od

Határidő: 2018. május 22.

FONTOS! Eddig a napig minden adózó leadhatja a nyilatkozatát, akármilyen formában vagy határidővel készítette is el az adóbevallását.

 

A munkáltatók legkésőbb május 10-ig gyűjthetik össze a nyilatkozatokat. Ha így adod le, erre figyelj a jogszabály szerint:

 

- lezárt borítékban add le

- a leragasztás helyén, valamint a kísérőjegyzéken rajta kell, hogy legyen az aláírásod

Ha egyénileg küldöd be, akkor a 17EGYSZA jelű nyomtatványt tudod postán, személyesen az ügyfélszolgálaton vagy elektronikusan, az ÁNyK nyomtatványkitöltő program segítségével beadni. Töltsd le a nyomtatványt! Ezt a PDF-et kinyomtatva, kézzel tudod kitölteni. Online is kitöltheted az alábbi linken, de ebben az esetben is postán vagy személyesen tudod majd beadni: https://webnyk.nav.gov.hu

Ne feledd:

Egyházunk technikai száma: 0042

Alapítványunk adószáma: 18058462-1-42

 
 

Ezt a PDF-et kinyomtatva, kézzel tudod kitölteni

Sajnos ezt sem tudod még online, ezen a felületen beadni, ki kell nyomtatnod és szintén postán vagy személyesen leadni.

  • Facebook - White Circle

Gyémánt Út Buddhista Közösség

tel.: +36 20 349 89 89  email: info@buddhizmusma.hu